Alla inlägg under juni 2009

Av Sofia Olsson - 6 juni 2009 10:41

..har vi den här fina utsikten mot sommarhagen :)


Av Sofia Olsson - 6 juni 2009 10:34

Igår kom Ulla och tränade mig lite. Vi red dressyr och han gick väl ganska bra, men när jag rider honom själv så rider jag ju på 'mitt' sätt och lyssnar inte på vad jag ska elr inte ska göra så då går han ju ner i form och typ dansar fram, sen så kanske jag inte rider helt perfekt (Såklart!) när jag rider själv men x) Men ivarje fall så satte vi lite mera press på honom, gick han inte form elr släppte formen så skulle jag göra halt, rygga några steg och se till att få honom i form igen vilket han inte tyckte om ;) Tillslut stegrade han sig när jag gjorde halt för han ville minsann bestämma själv :) Men tillslut kom han ner i någon halvtaskig form, då fanns det i alla fall ett plus och ett minus, pluset var att jag satt som värsta proffsdressyrryttaren (enligt Ulla und Mammi) och minuset var att Edwin spände sig och inte ville gå ner i form ;) Men men.. :)

Hörs!

Sofia

Av Sofia Olsson - 5 juni 2009 14:02

Hm, här kommer en grymt bra låt, först trodde jag att den sjöngs av en tjej, såg verkligen det framför mig, någon Cher-liknande brud med stora svarta ögon och lååångt mörklila färgat hår, men gud så fel man kan ha, Terry Jacks är en gubbe med brunt krull på skallen. Hur som helst sjunger han bra;


Av Sofia Olsson - 5 juni 2009 13:59

Edwin, som ser ut som en hingst ;) RIktigt snygg är han :)

Här är Hurribubben, snällare häst finns inte.

Och här är Edwin igen, han är så grymt söt på den här bilden ;)

Kram Sofia

Fia

Av Sofia Olsson - 5 juni 2009 13:55

Jahapp, i tisdags var jag till klubben och körde en träningstävling med Fia i agility. Det gick jättebra, hon vann både klass 1 & 2 i medium. Älskade lilla gris <3 Sen så frågade Isabell om vi skulle ta valpar på henne (Fia) för i sådana fall var hon intresserad, kuligt :D Så vi funderade lite och så kanske vi ska ta en kull på henne till nästa vår, tänk på att det står ett kanske mellan 'så' och 'vi'. Så jag har väl till hösten vintern på mig att tävla lydnad och agility så mycket som möjligt ;)

Häls

Sofia


Av Sofia Olsson - 2 juni 2009 14:20

.. och 9 plusgrader har det varit idag. Trevligt värre. Mammi och Clara släppte in Bella i mitt rum runt halv åtta, hade ställt klockan på halv nio. När klockan väl ringde hörde jag den inte så jag sov vidare till klockan var typ sju minuter över nio. Nice ;)

Har jobbat lite matte idag, det är svårt och jobbigt. Jag börjar gäspa så fort jag tittar på matteboken (det är sant! xD) men har jobbat en A del och 2/3 B del. Vid halv elva tog jag in hästarna, det har spöregnat sen i natt så både Edwin !och! Alyson skakade av köld. När dem kom in skrapade jag av allt vatten, då slutade Alyson frysa men Edwin kunde knappt stå rakt, så han fick ha både handduk, svettäcke och ett tjockt regntäcke på sig :) Det tyckte han var mysigt ;)

Ikväll ska jag till klubben tror jag för det ska vara träningstävling på agilityn, det får vi inte missa :D

kram Sofia

Av Sofia Olsson - 1 juni 2009 22:33

Hejsan, :)

Idag red jag och Vanessa och Rebecca runt Norrby, elr det var tänkt så :) När vi kommit ungefär till Uffe så blir Alyson (Vanessas ponny) tjurig och kickar Hickory när han kom för nära, så då tyckte inte Rebecca att Hicory gick riktigt rent, och då gick hon hem. Men Vanessa och jag fortsatte, det var kul ;) Vi red inte på så hårt utan skrittade elr travade mest. Fast vi galopperade 1 ggr över "åkern" och det gick också bra. :) Duktiga lilla lilla Edwin :)

Kram Sofia

Av Sofia Olsson - 1 juni 2009 22:25

Jahapp :)

I Söndags var jag till västland med Edwin och tränade för Bengan, Edwin var alldeles kollrig när han kom fram, tittade sig omkring som en tok och var rädd för allt -.-'

Men sen koola han ner sig och blev gamla (o)vanliga sega trötta Edwin ;) Jo, det är faktiskt sant, han har blivit så trött och slut att det nästan känns som om det är något fel på honom, antingen så beror det på åldern, eller att dem går ute dygnet runt nu eller på att han är sjuk. :S Och vet ni mer? Han får nästan mer än en liter havre varje dag, men inte är han piggare av det inte ;)

Ivarje fall, Bengan var jättebra att träna för, jag skulle "hålla i tyglarna" för han var ju ingen porslinshäst, mycket mera ben och så. Fast, precis som mommy said, så red jag ju knappt, jag red dressyr på banan idag och han gick ner på tygeln på fem sekunder efter att jag hade begärt det av han ;) Vi tränade skänkelvikning och lite lydnad i galopp på Benganträningen.

Kram Sofia

Ovido - Quiz & Flashcards