Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Sofia Olsson - 25 juli 2009 19:46

Jahapp :D

Nu är Tittiälsklingen hemma igen, eller som Vanessa säger; Tittimajan :D Hon är vit, smal och hööög :D Pinnsticksben och låång man, grop i ryggen och en smaal rosa mulee :D

Vi släppte ut henne tsm med Willeponken idag, och troligtvis har han aldrig gått med ett sto förut för oj vad arg han blev :S Han attackera henne med både tänder och hovar så Titti flydde för livet stackarn. han var precis som en vallhund, jagade in henne i hörnen, vände rumpan till och kickade, men efter som Wille inte är den snabba kvicka unghingst han säkert en gång var så hinner ju Titti fly innan han hinner vända sig om nästan ;) Tillslut var Wille så trött så att han nästan höll på att dö, då tog vi in henne i fållan så fik Titti dricka och äta hö i en och en halv timme innan Vanessa skulle rida på henne ;) Det gick jättebra när Vanessa red på henne, hon skötte sig utmärkt men o andra sidan skrittade hon ju bara också ;) Hon ska rida imorgon också ;)


Kramar Sofia

Av Sofia Olsson - 25 juli 2009 19:41

Ja, igår åkte vi då dem 33 milen upp till Hörnösand för en korning på Ässibus. Det tog en j*vla tid upp, och sov bara en halvtimme av dem fyra timmarna, men nu ska ni veta! Nu kan jag texterna i alla en Lars Winnerbäck skiva, jag tror faktiskt att jag är beroende.. Hmm :/ För varje gång hans låtar spelar kan jag inte hålla tyst, utan jag sitter och sjunger med i varenda låt, helt rätt också, icke att förglömma! Och sjunger jag inte med börjar det nästan klia i halsen och i fingrarna (Ingen aning varför fingarna.. Måste undersökas.. ;)) Tills det blir olidligt, då sjunger jag med igen ;) haha..


Men Ässi blev godkänd på korningen i alla fall, så hennes nya namn är nu;

KORAD SBCH Sennivikens Älska


Kram Sofia

Ovido - Quiz & Flashcards