Alla inlägg den 18 april 2009

Av Sofia Olsson - 18 april 2009 19:22

Hejsan alla!


Idag red jag upp till skjutbanan och tillbaka, första gången jag rider ut på jag vet inte vad (pga. björn-misstankar). Edwin tyckte det var jättekul, han var hur fin som helst, gick ner på tygeln nästan direkt. Gjorde jättefina skänkelvikningar, slutor och öppnor. Älskar min ponny!

Sen galopperade jag en bit på hemvägen, hade alldeles för långa stigläder (= inga stigläder alls :)) så tappade dem hela tiden ;) När jag sen skulle sakta av till trav ville han inte sluta galoppera, han är så rolig :D Ässi följde också med ut, hon älskar att vara med när jag rider.


När jag kommit hem och precis skulle gå ut från stallet, vad hör jag? Jo, ett litet nätt klopperiklopperi från små shettistassar :) Jahapp, där kom Wille, lös och väldigt stolt över sig själv för att han lyckats rymma -.- Så då släppte jag in Edwin, gick för att hämta WIlle som åt segerns gräs på gräsmattan, men det ville inte han höra talas om, så han gick, en vända runt stallet och sen in i sin box (Ha! Fast!) Överlistad av mig, helt otroligt :)


Nä, kram på er!

Sofia

(PS Bilden är från i janurai)

Av Sofia Olsson - 18 april 2009 10:49

Idag kommer det en massa folk och firar Clara för att hon fyllde år i onsdags. Innan dess ska jag ha gjort klart stallet tror jag, om jag inte tar det ikväll.. :) Jag ska nog träna lite agility med Fiffen också, inte mycket, för Pernilla kommer imorgon och då ska vi träna men litegrann på slalomet.


Den femte maj är det träningstävling, vi får se hur det går :)


kram Sofia




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards