Alla inlägg den 13 april 2009

Av Sofia Olsson - 13 april 2009 18:47

Sen när jag kom hem, (man blir ju så inspirerad när man åker på tävlingar elr dyl!) så red jag lite dressyr på Eddieponken. :) Ibörjan var han lite kärv och ville inte alls, men så efter kanske en kvart av milt kämpande så bara går det! Han går som en prins på tygeln precis hela tiden, och skulle han släppa lite lätt så pillar jag lite med ena tygeln så går han vidare, i form.! Jag övade lite sluta längs diagonalen, skänkelvikningar, galoppfattningar (OCH avsaktningar!) och han bara funkade. Älskar lilla ponnyn :)


Sen övade vi mycket halt från trav med bibehållen form och första och kanske andra gången tog han upp huvudet, visserligen sänkte han det snabbt igen men.. Men sen, resten av gångerna så bara; vi travade, vi stannade, vi fortsatte! Med bibehållen form och bakbenen under sig.. Det enda vi har (enda och enda, vi har väl ganska mycket problem men.. :)) problem med är att länga traven. Då vill han slänga upp huvudet och gasa i väg, så då får jag nästan hålla honom ställd åt något håll för att ha kvar honom på tyglen. :( Men men :)


När vi var klara var han till och med lite svettig, fastän vi bara ridit i 40 minuter .

kram Sofia :)

Av Sofia Olsson - 13 april 2009 18:42

Hallå igen!
Idag har jag varit på TiRKs lokala dressyrtävling där både Marie och Hurris och Madde och Remmen var med :) Med var även en sån snygg häst så jag nästan blev grön av avund. En fux, egentligen en ponny som växt över måttet, och han var så läcker! Dem red för BRF och tjejen som red honom hette Kendra elr Cendra eller något sådant. Elin, du måste veta vem det är! :) Ivarje fall, Hurris var sig lik och Remmen hade läskiga ögon, båda två gick jättefint. Madde red på 55 % tror jag, men Marie vet jag icke :)

Kramar!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards