Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia Olsson - 9 maj 2009 16:14

Jaha, igår red jag med Rebecca och hennes häst Hickory. Vi red runt Norrby, mamma och pappa mätte där idag och såg att det var en mil och 500m exakt. Edwin var lite sprallig men jag hade honom under kontroll alla gånger utom en, då galopperade vi på en jättefin stig som går hemåt och då sänkte han huvudet och tog bettet och stack.  Men annars så var han helcool, även fast Rebeccas häst stack iväg med henne några gånger kunde jag galoppera lugnt i ett behagligt tempo efter dem utan att han gjorde någonting. Älska <33 När vi hade ridit ett litet tag så kom vi fram till en av Uffes hagar, som han hade tre stockar låg i, stockarna var väl femtio höga och 1,2 - 1,5 m breda. Så dem tog vi ett litet skutt över innan vi fortsatte, första stocken var Edwin jätterädd för, han stannade flera meter före och bara stod och flåsa mot den :P Haha x) Men sen hoppade vi över den innan vi gick hem :)

Kram Sofia

Av Sofia Olsson - 9 maj 2009 16:11

Hejsan alla!
I torsdags fick vi hem en ny hund, nämligen Bella, även kallad Frimares Black Blayenka! Hon är en svart dvärgpudel ifrån Umeå :) Hon är väldigt sprallig och grymt söt ;P Fiffen blev kär direkt (och ville gärna para sig med henne (A)) så dem busar mycket, Ässi tyckte hon var lite äcklig så hon är inte riktigt nöjd med att vi har henne i huset.


Häls

Sofia

Av Sofia Olsson - 5 maj 2009 17:42

Mig från träningen :)


Elsa och Monday över en oxer x)


Emelie och Carl Philip (Snygg häst va? Han är 170 hög :O)

Av Sofia Olsson - 4 maj 2009 20:16

Hej igen!
I lördags var jag på hopptävling på TiRk och tittade på Elsa. Såg bara andra klassen på 95 cm, det gick väl hyfsat men fick ett stopp i grund så ingen omhoppning. Monday (och Elsa) var jätteduktiga och Monday är så söt <3

Bilder kommer när jag har tid..

Kram Sofia

Av Sofia Olsson - 4 maj 2009 20:11

Jaha, hej igen alla glada :)

Idag har jag faktiskt, (än en gång -.-) ridit dressyr på Edwin, för Ulla.  Det gick väl lite halvbra.. Ulla tyckte han gick fint men jag tycker mest att han mesar och går inte fram ordentligt alls och ingen eftergift förns 10 minuter innan slutet.. Vi övade på att ta in bogen på innerspår, som en "mildare" variant av öppna, och vi övade på förvänd galopp och enkla byten. Sen så har det regnat hela dagen idag också, förutom när Ulla kom.


kramar Sofia

Av Sofia Olsson - 2 maj 2009 17:03

Idag - som vanligt - har jag ridit dressyr på Edwin ponken. Han gick kanoners, fast han gick ännu bättre i går. Älska! När jag ridit en stund red jag ut en liten sväng, och då hoppa jag på tjejen som har flyttat in i Smahls förrförra villa. Hon hade en brun halvblodsvalack som (precis som Edwin) var lite på tårna. Jag tror han hette Café, men hörde inte riktigt. Tjejen (frågade aldrig om namnet (A)) var jättetrevlig och hon kände igen Edwin, hon sysslade lite med hoppning själv men sa att det var några år sen hon tävlade.


Sen har vi också hjälpt mormor och morfar (eller pappa vareväl mest..) att flytta. Dem har ju köpt en lägenhet nu, och den är enormt fin!

  Själv har jag faktiskt varit uppe på TiRK och tittat på dem lokala hästhoppningarna. Elsa var med på Monday och det gick ganska bra för dem. Fottade en massa snygga hästar ^^


See you!
Sofia

Ovido - Quiz & Flashcards